Om oss

Sami Wagner

Legitimerad kiropraktor

Sami Wagner är legitimerad kiropraktor av Socialstyrelsen.
Hon tog sin doktorsgrad (D.C.) vid Life Chiropractic College-West 1997 efter att ha fullföljt förstudier vid Odense Universitet mellan 1991-1993.

Sami arbetade  i San Fransisco-området i 13år innan familjen flyttade till Skandinavien 2006. Sami har stor erfarenhet i kiropraktisk analys och teknik från flertalet fördjupningskurser och workshops.

Sami specialiserar sig på mild men effektive ”low force”-teknik, en mycket efterfrågad behandling för en mängd fall, däribland behandling innan förlossning, spädbarn, småbarn och, graviditet, ännu ett nyckelintresse för Sami. Hennes erfarenhet som behandlare har visat att majoriteten av patienterna fördrar den milda tekniken och söker sig till henne för behandling av smärtor i ländrygg, nacke och en mängd andra problem.

Fariba Farzaneh

Specialist Läkare

Fariba Farzaneh är specialist i allmänmedicin sedan 2006 enligt Socialstyrelsen. Hon tog sin läkarexamen 1994 från Lunds universitet och vidareutbildade sig på Universitetssjukhuset i Malmö. Fariba har jobbat som distriktsläkare i 20 år på olika vårdcentraler i Malmö stad och Vellinge kommun. Förutom sedvanligt mottagningsarbete med internmedicinska sjukdomar (tex hypertoni, diabetes, astma och KOL), har hon erfarenhet av psykiska/ortopediska/infektionssjukdomar på primärvårdsnivå. I sin tjänst har hon haft ansvar för BVC och särskilt boende på vårdcentralen. Hon är tillgängligt på Wagner Kiropraktik på torsdagskvällar för bokade patienter. I första hand för bedömning/kortisoninjektion knä/axel mot artrosbesvär. Men även basala läkemedelsgenomgångar/tips och råd som second opinion.

Malena Zryd-Karlsson

Dipl.Medicinsk Massageterapeut

Malena har många års erfarenhet som medicinsk massageterapeut.
Hon gick först en grundkurs till hästmassör på Axelssons i Stockholm 1988.
2005-2007 gick hon utbildningen till Medicinsk Massageterapeut på Komplementärmedicinska Högskolan i Malmö 2007 samt 2008 gick hon vidareutbildning för hästmassörer på samma skola.

Hennes kunskaper från båda dessa utbildningar
har också präglat hennes teknik som massör.

Malena har jobbat som massageterapeut sedan hennes
utbildning avslutades 2007 och 2012 började hon på kliniken.
Hon jobbar bl a med triggerpunktsbehandling,
klassisk massage och idrottsmassage och i kombinationen med kiropraktik ges kroppen den bästa förutsättningarna att läka sig själv.
Malenas största passioner i livet är hästar och dressyr samt musik, och Malena har även gått musikalisk utbildning samt tagit många sång- och pianolektioner.

Kevin Wagner

Äffarsutvecklingschef
 

Kevin Wagner är en nyanställd medlem i kiropraktikkontoret. Efter examen från Copenhagen Business School hjälper han nu till att utveckla kliniken till ett utarbetat vård centrum. Under sin livstid har han varit drivande för olika praktiker i flera länder.

Wagner Kiropraktik & Hälsa

040 678 86 88

info@wagnerkiropraktik.se

Flaggskeppsgatan 8, 211 14 Malmö