Om oss

Sami Wagner

Legitimerad kiropraktor

Sami Wagner är legitimerad kiropraktor av Socialstyrelsen.
Hon tog sin doktorsgrad (D.C.) vid Life Chiropractic College-West 1997 efter att ha fullföljt förstudier vid Odense Universitet mellan 1991-1993.

Sami arbetade  i San Fransisco-området i 13år innan familjen flyttade till Skandinavien 2006. Sami har en bred bakgrundserfarenhet i kiropraktisk analys och teknik från flertalet fördjupningskurser och workshops.

Sami specialiserar sig på mild men effektive ”low force”-teknik, en mycket efterfrågad behandling för en mängd fall, däribland behandling innan förlossning, spädbarn, småbarn och, graviditet, ännu ett nyckelintresse för Sami. Hennes erfarenhet som behandlare har visat att majoriteten av patienterna fördrar den milda tekniken och söker sig till henne för behandling av smärtor i ländrygg, nacke och en mängd andra problem.

Sanne Jönsson

Office Manager, Lic Personlig Tränare, Lic Kostrådgivare
Sanne har lång erfarenhet av träning och hälsa. Hon har både varit aktiv och tränare i friidrott, och då bl a i Svenska Friidrottslandslaget. År 1998 utbildade Sanne sig till Personlig Tränare i Helsingborg och har jobbat som PT sedan dess. Hon gick en fortbildning inom Rehabilitering hos Sjukgymnasterna i Helsingborg samma år och 2004 gick Sanne även Kostrådgivarutbildning i Halmstad.
Sanne är undersköterska i grunden och har under hela sitt liv jobbat med sjukvård, friskvård och träning. Hon har en filosofi att alltid tänka holistiskt utifrån varje individs situation och jobbar för förståelsen att träna rätt efter sina egna förutsättningar.
Förutom att vara PT på kliniken så ser man Sanne i receptionen där hon jobbar som Office Manager och där hon oftast är första kontakten på kliniken.
Sannes fritid är gärna fyllt med träning, promenader, musik, fika med vänner samt ett och annat glas Prosecco.

Malena Zryd-Karlsson

Dipl.Medicinsk Massageterapeut

Malena har många års erfarenhet som medicinsk massageterapeut.
Hon gick först en grundkurs till hästmassör på Axelssons i Stockholm 1988.
2005-2007 gick hon utbildningen till Medicinsk Massageterapeut på Komplementärmedicinska Högskolan i Malmö 2007 samt 2008 gick hon vidareutbildning för hästmassörer på samma skola.

Hennes kunskaper från båda dessa utbildningar
har också präglat hennes teknik som massör.

Malena har jobbat som massageterapeut sedan hennes
utbildning avslutades 2007 och 2012 började hon på kliniken.
Hon jobbar bl a med triggerpunktsbehandling,
klassisk massage och idrottsmassage och i kombinationen med
kiropraktik ges kroppen den bästa förutsättningarna att läka sig själv.
Malenas största passioner i livet är hästar och dressyr samt musik, och Malena har även gått musikalisk utbildning samt tagit många sång- och pianolektioner.

Daisy Mendoza

Kiropraktor
 

Daisy Mendoza är doktor i kiropraktik från Colorado, USA. Hon arbetade som kiropraktor assistent där hon såg att kiropraktik hjälpte människor att läka från kronisk smärta och sjukdomar utan droger eller kirurgi och deras biverkningar.

Hon bestämde sig för att hon ville bli kiropraktor, så hon flyttade till Kalifornien för att studera. Efter examen från Life Chiropractic College West 2018 arbetade och reste Daisy i Sydamerika i 6 månader där hon träffades och blev kär i sin svenska partner.

Hon tillbringade tid i Sverige och arbetade också på Total Wellness Center i Colorado tills hon fick sitt tillstånd att flytta till Sverige för att vara med sin pojkvän. På sin fritid älskar Daisy att resa, vara i naturen och studera. Under de senaste åren har hon utvecklat ett intresse för kvinnors hälsa och studerar nu för att bli en expert på kvinnors bäckenhälsa. Hennes livs mål är att lära många människor, särskilt kvinnor, att de kan läka sina egna kroppar naturligt utan skadliga droger eller operationer.

Jeanette Levin

Yoga Lärare
 

Yoga teacher training course, SVYASA University, Indien (200h) Master Diploma in Yoga and Naturopathy, Bharat Sevak Samaj, Indien (500h) samt Yinyoga och vinyasakurser, Indien. 20h Foundational Trauma Sensitive Yoga workshop, (TCTSY) Danmark.

Driver Joy of Yoga Malmö där hon håller yogapass på plats för skola, företag och äldre samt PT Yoga/yogaterapi på svenska och engelska. Föreläser om effektivitet, rörelse och life-work balance.

Wagner Kiropraktik & Hälsa

040 678 86 88

info@wagnerkiropraktik.se

Flaggskeppsgatan 8, 211 14 Malmö