Inför ditt besök

Det första besöket är förmodligen det viktigaste besöket vårt vårdprogram. Det är då vi får det första intrycket av problemets art, uppkomst, hur lång tid det verkligen har pågått, och vad som kan vara det bästa sättet att lindra det.
Vi går igenom historien bakom problemet, symtomen samt processen för att ge dig en korrekt diagnos.
En fysisk undersökning av närliggande och besvärande områden kommer att hjälpa oss begränsa listan på viktiga anledningar.
Vi kommer sedan att påbörja en plan för den mest kostnadseffektiva lösningen tillsammans med alla ytterligare nödvändiga behandlingar (massage, sjukgymnastik, kost, etc) som kan behövas för att lindra problemet så snabbt och effektivt som möjligt.
Innan den första behandlingen går vi igenom vår rapport där vi diskuterar resultat, konsekvenser och våra preliminära vårdplan för patienten.
Vi tar den tid som krävs för att förklara orsaken till symtomen. Detta innebär att om det överhuvudtaget är möjligt ska våra patienter få förståelse för hur och varför problemet började, och även hur man ska förhindra problemet från att återvända och vad man ska göra om det händer.

Wagner Kiropraktik & Hälsa

040 678 86 88

info@wagnerkiropraktik.se

Flaggskeppsgatan 8, 211 14 Malmö