Höft och bäckensmärta

HipPain

Höftsmärta

Det finns många orsaker till höftproblem. Vissa är på grund av naturlig förslitning medan andra är orsakade av bristande eller felaktig rörelse, antingen i höftleden eller i de omgivande lederna. När strukturella problem har uteslutits, är kiropraktisk vård ett utmärkt val för bevarande och försiktig behandling.

Bäckensmärta

Bäckensmärta orsakar mycket smärta, ofta flera år efter den ursprungliga skadan. Medan symtomen på andra ryggproblem kan komma och gå med långa symptomfria perioder, känner sig personer med symptom på bäckeninstabilitet sällan bättre med tiden, men det orskara plåga varje gång som bäckenet överansträngs.

Detta problem är klassiskt hos kvinnor efter graviditet, men kan även förekomma hos män, vanligtvis efter mycket tunga lyft.

Vi har utvecklat en unik och mycket framgångsrik strategi med olika sorters behandlare för att lösa problemet, som kretsar kring att lösa många aspekter på åkomman samtidigt. I detta syfte har vi arbetat för att upprätta förbindelser med sjukgymnaster på många geografiska platser som bäst kan hjälpa våra patienter till rehabilitering.

PelvicJoints