Smärta i axlar, armbågar och händer.

Axelsmärta

Axeln är en mycket komplicerad led som orsakar många människor problem. Den är känsligt för skador, både på grund av sitt stora rörelseomfång och dess roll i att ta smällen om du faller.

När många provat anti-inflammatoriska tabletter (NSAID) utan framgång försöker många med kiropraktik, vilket fungerar utmärkt för en mängd olika axelproblem.

Vi har ofta utmärkta resultat med axelproblem.

Shoulder02

Armbågssmärta

Armbågen är en gångjärnled, med relativt liten rörelse förutom böjning och utsträckande. Om det inte finns inga strukturella problem (benbrott, vrickningar etc.) är kiropraktik ett utmärkt val för att diagnostisera och behandla symtom i samband med armbågen.

Mediala epicondylitis ("golfarmbåge") och Lateral epicondylitis ("tennisarmbåge") svarar mycket bra på kiropraktisk behandling.

shoulderxray2

Karpaltunnelsyndrom

Detta problem beror på en kombination av förslitnings-och handledsdysfunktion, vilket orsakar en kronisk inflammation i "karpaltunneln", där medianusnerven löper. En kombination av specifika behandlingsmetoder ger ofta en betydande lindring av de flesta - om inte alla - symptomen.

carpaltunnel