Wagner Kiropraktik har som mission att ge den bästa och mest kostnadseffektiva behandlingen som finns tillänglig, genom att tillhandahålla service av första klass, skräddarsydda behandlingsprogram och information, och därigenom låta våra patienter leva ett hälsosammare och lyckligare liv.

Kiropraktik har varit en livslång strävan för oss och vi har arbetat hårt för att få en mängd olika tekniker och erfarenhet av hur man bäst tillämpar dem. Resultatet är ett brett utbud av tillgängliga tekniker som vi tillämpar i kombination för att bäst passa den enskilda patientens önskemål och behov, samt det mest effektiva sättet att behandla problemet vilket gör det möjligt för patienten att återgå till bästa möjliga funktion och hälsotillstånd så snabbt som möjligt. Vi strävar ständigt efter att ge bästa möjliga vård till våra patienter. Det börjar vid ankomsten; en kopp kaffe eller te medan du njuter av den vackra utsikten från vårt trevliga väntrum, som en vänlig receptionist, snabb hjälp samt inte minst toppmodellen inom kiropraktisk vård.

Vården på Wagner Kiroporaktik är utformad för att inte bara minska symptomen, men också för att återge vår patient en stabil, asymptomatisk status genom kunskap och verktyg för hur man minskar risken för att förvärra problemen.

Vi har skapat partnerskap med andra experter inom sina respektive områden för att ge det mest omfattande utbudet av behandlingsmöjligheter för våra patienter. Beroende på behovet kan vi behandla samtidigt eller remittera patienten för vidare behandling.