ActivatorAdjustment01

Low Force Teknik.

Alla är olika! Det verkar självklart, med det är inte alltid lätt att respektera och leva efter. I praktiken innebär detta att alla behöver olika behandling.

Somliga trivs mycket bra och svarar bra på klassisk kiropraktisk behandling, medan andra finner den obehaglig och skrämmande. Av denna anledning vägrar vissa prova kiropraktik och väljer att leva sitt liv med smärta och tabletter som smärtlindring.

INTE NU MERA!

Wagner Kiropraktik erbjuder en mängd olika behandlingsformer, beroende på behov, patientens inställning och beroende på hur vi bedömer situationen och vad som fungerar bäst. Vi erbjuder vård åt alla, och vård som alla kan hantera. Vi kallar det "Low Force". Denna behandling är mild, men ändå mycket effektiv på en majoritet av åkommor.

Vi har valt att arbeta med Aktivator när vi gör low force-behandlingar, eftersom dess kliniska effekter är väldokumenterad; den är mycket preciserad i sin kraftleverans och enkel att använda.

Vi ser att low force, som vi använder på många av våra patienter, är ytterst effektiv och ändå en ytterst säker behandlingsmetod, vilket innebär att vi kan behandla nästa alla, från de mycket unga till de väldigt gamla och bräckliga.

Activatoradjustment02